Gå til hovedindhold

Verdensmål 3: Faster-Astrup

Kunstner: Søren Vester

 • Læs op

Indhold

  Ovenfor: Film om Verdensmålsgavlen i Faster-Astrup

  Om Kunstner

  Søren Vester, f. 1978, Danmark
  Uddannet fra Linjen 'Rum og Møbler', Danmarks Designskole (I dag Kunstakademiets Designskole).
  Indehaver af Vesters Workshop hvor Søren Vester arbejder med design, indretning, foredrag, konceptudvikling, branding og kreative løsninger. Vester har fx indrettet flere restauranter, fx Formel B, Uformel og Kähler Keramiks flagship store i Århus.

  Søren Vester er TV-vært i DR-programmerne 'Søren Vesters Have' og 'I hus til halsen'. Vester har gennem tiden desuden medvirket i adskillige andre TV-programmer med fokus på design og indretning.

  Om Værket...

  Søren Vester har skabt værket i tæt dialog med den lokale arbejdsgruppe i Faster-Astrup. Efter de første streger blev slået på papiret, blev der indsamlet mursten fra byens borgere til anvendelse i værket. Søren Vester har derefter ledet slagets gang til en fælles arbejdsdag i Astrup. De lokale stillede op med både maskiner, arbejdskraft, håndværksfaglig ekspertise og godt humør - samt drikkevarer til alle.
  Siden den første arbejdsdag har Søren Vester og de lokale arbejdet videre med projektet 'i hemmelighed'. Vi venter derfor i spænding på at 'byggeprojektet' bliver afsløret til ferniseringen lørdag d. 15. Oktober.

  TAK TIL

  Den Jyske Kunstfond     Region Midtjylland
       
  Ringkøbing-Skjern Kommune      Kulturlaboratoriet

  Alle de lokale samarbejdspartnere og Aktiv Faster

  Logo - Den Jyske Kunstfond